Wie is TES

Het team van TES bestaat uit een aantal ervaren en enthousiaste professionals die helemaal thuis zijn in de wereld van de telefonie, Avaya IP Office en Microsoft software development en Business Intelligence. Het is onze ambitie oplossingen te ontwikkelen waarmee organisaties en bedrijven optimaal kunnen profiteren van alle mogelijkheden die Avaya telefonie biedt in combinatie met de meest moderne Microsoft Azure Cloud technologie.

Pragmatische oplossingen, snelle resultaten

Bij TES houden we van korte lijnen en snel schakelen. Heeft u genoeg aan alleen de TES data, dan zorgen we ervoor dat die in no-time veilig in de cloud voor u klaarstaat. Maar we kunnen ook helpen ook bij het configureren van uw BI tooling of het inrichten van specifieke rapportages. Daarin zijn we heel pragmatisch en flexibel.

Kwaliteit voorop!

Tijdens het implementatietraject trekken onze consultants samen met u op om het beste resultaat te bereiken. Daarbij leggen we de lat hoog. We leveren oplossingen van hoge kwaliteit en bedenken steeds hoe het nóg beter kan. Het team van TES staat voor professionele en goede dienstverlening. Afspraak is afspraak voor ons en als we ergens aan beginnen, dan doen we het ook goed. 

Goed geregeld 
met Tes

Ook als TES eenmaal draait, blijven we in beeld. We investeren veel in support en ondersteuning. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan zorgen we dat het snel weer is opgelost. Daar kunt u van op aan!