TES - Ontwikkeld voor Business Intelligence

Met Business Intelligence (BI) kunnen grote hoeveelheden data eenvoudig worden omgezet in een overzichtelijke grafiek of diagram zodat je in een oogopslag kunt zien wat er speelt. De kracht van BI is niet alleen dat het om kan gaan met grote hoeveelheden data, maar ook dat het data uit verschillende bronnen kan combineren. Neem bijvoorbeeld het aantal telefoongesprekken van het salesteam. Door die te koppelen aan de verkoopresultaten krijgt u een beter beeld van de performance van uw team.

Natuurlijk is het goed om te weten hoe vaak u gebeld wordt, wat de gemiddelde gespreksduur is en hoe de bezetting op de afdeling is. Met een goede BI oplossing kunt u echter een stap verder gaan en meer diepgaande analyses maken. BI biedt een wereld aan mogelijkheden om beter inzicht te krijgen in uw bedrijf zodat u uiteindelijk ook betere beslissingen kunt nemen. 


TES wordt al toegepast bij de onderstaande BI oplossingen. Voor het realtime deel van TES, maken we gebruik van de unieke mogelijkheden van Microsoft Power BI. 

Heeft u een andere BI oplossing in gebruik? Geen probleem: de structuur van TES is ontwikkeld voor BI en wij helpen u bij het aansluiten van uw BI oplossingen aan TES.
Qlikview is getest met TES

Qlikview

Qlikview is een van de meest bekende en gerenommeerde BI oplossingen. Qlik sluit u eenvoudig aan middels een (standaard) connector en in een handomdraai krijgt u resultaten.

Qlik promo video
Microsoft Power BI is getest met TES

Microsoft Power BI

TES is ontwikkeld met de nieuwste mogelijkheden van Microsoft's Azure en Power BI. De mogelijkheden zijn eindeloos, veilig en schaalbaar.


Zho Analytics is getest met TES

Zoho Analytics

Als enthousiast gebruiker van ZOHO, hebben we ook ZOHO analytics aangesloten op TES. Misschien nog niet zo bekend in Nederland, maar meer dan de moeite waard!