Blijf op de hoogte van het laatste TES nieuws

TES RADAR - realtime dashboard for Avaya IP Office
Realtime dashboard op je smartphone

Nieuw! Microsoft Power BI dashboard

Heb je interesse in Avaya Call Reporting en wil je op een eenvoudige manier starten met Business Intelligence? We helpen je graag op weg. Bestel nu TES Standard en Radar, en je krijgt van ons een gepersonaliseerde dashboard en 'Cradle to Grave'. Selecteer de gewenste periode, groepen of medewerker(s) en begin met je analyse!

TES RADAR - Stel je dashboard in zoals jij dat wil

Je kunt het TES dashboard helemaal naar eigen wens inrichten. Wil je ook een video stream tonen? Dat kan, maar ook bijvoorbeeld een live feed van het nieuws, het weer en verkeer. Hiermee wordt je dashboard nog aantrekkelijker en productiever.   


Klik hier voor een korte instructie video hoe dit in zijn werk gaat.

TES compliant met Avaya IP Office Cloud

Avaya IP Office Cloud is ook beschikbaar in Nederland. In combinatie met TES krijg je de beschikking over een complete Cloud oplossing inclusief real-time dashboard.

TES RADAR - Het realtime dashboard voor Avaya IP Office

Altijd onderweg maar toch de prestaties op de voet willen volgen? Dat is nu mogelijk met TES RADAR, het realtime dashboard voor PC, Laptop, MAC, tablet en smartphone. Met TES Radar ben je  altijd en overal direct 'Intouch'!

TES introductie

Kijk naar TES op TV bij RTLZ - De Barometer. 


Arnoud de Niet (DenCom) legt uit wat de voordelen van Business Intelligence zijn en op welke wijze TES daarin wordt toegepast.