Blijf op de hoogte van het laatste TES nieuws

TES RADAR - realtime dashboard for Avaya IP Office
Realtime dashboard op je smartphone

De November release is live!

De nieuwste versie van TES is in productie! Vele onderhuidse verbetering zijn nu actief waarmee 

TES klaar is voor de toekomst. Wat hebben we aangepast:


- Binnen TES draait alles om 'events' en de juiste registratie hiervan. We hebben een update doorgevoerd waarmee de juiste 'timestamp' in de database gegarandeerd is. 


- Grotere Avaya systemen en/of systemen waar intensief wordt gebeld, veroorzaken natuurlijk veel events. TES is nu robuuster gemaakt om ook in die situaties alle 'events' tijdig te kunnen verwerken.


Als TES gebruiker hoef je niets te doen. Alle updates worden door ons verzorgd in ons standaard maintenance window (op werkdagen van 2100 - 0600 uur).


Microsoft Power BI dashboard op maat gemaakt!

Heb je interesse in Avaya Call Reporting en wil je op een eenvoudige manier starten met Business Intelligence? We helpen je graag op weg. Bestel nu TES Standard en Radar, en je krijgt van ons een gepersonaliseerde dashboard en 'Cradle to Grave'. Selecteer de gewenste periode, groepen of medewerker(s) en begin met je analyse!

TES RADAR - Stel je dashboard in zoals jij dat wil

Je kunt het TES dashboard helemaal naar eigen wens inrichten. Wil je ook een video stream tonen? Dat kan, maar ook bijvoorbeeld een live feed van het nieuws, het weer en verkeer. Hiermee wordt je dashboard nog aantrekkelijker en productiever.   


Klik hier voor een korte instructie video hoe dit in zijn werk gaat.

TES RADAR - Het realtime dashboard voor Avaya IP Office

Altijd onderweg maar toch de prestaties op de voet willen volgen? Dat is nu mogelijk met TES RADAR, het realtime dashboard voor PC, Laptop, MAC, tablet en smartphone. Met TES Radar ben je  altijd en overal direct 'Intouch'!

TES introductie

Kijk naar TES op TV bij RTLZ - De Barometer. 


Arnoud de Niet (DenCom) legt uit wat de voordelen van Business Intelligence zijn en op welke wijze TES daarin wordt toegepast.